Oroszország utazás | Oroszország ékszerei körút
ÚTIKALAUZ
   Afrika
   Ausztrália
   Ázsia
   Közel-Kelet
   Európa
   Karib-szigetek
   Észak-Amerika
   Közép-Amerika
   Dél-Amerika
OROSZORSZÁG
KAPCSOLAT
 
> UTAZÁS  > EURÓPA  > OROSZORSZÁG

Oroszország ékszerei körutazás
Utazási időpontok: 2013. május 13.
Részvételi díj: 8 nap 237.900 Ft
 

                                                                                       Kreml.Moszkva.Fotó: allposters.com

 
1. nap: Budapest - Szentpétervár (repülés)
Elrepülés Budapest Ferihegyről az Aeroflot menetrendszerinti járatával moszkvai átszállással Szentpétervárra. Érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora, szállás Szentpéterváron.
 
2. nap: Szentpétervár
Reggeli a szállodában, majd városnézés „Észak Velencéjében”, a Nagy Péter alapította városban, amely 101 szigetével, 66 csatornájával, több száz hídjával, elegáns parkjaival, a Nyevszki Prospekttel, lenyűgöző szépségű templomaival, palotáival méltó hírnevéhez. Többek közt megtekintjük kívülről a Téli Palotát, a Vérző Megváltó templomát és a csodálatos XIX. századi Szt. Izsák Székesegyházat, amely Európa egyik legnagyobb és legszebben díszített katedrálisa. Látogatás az orosz történelem híres-hírhedt épületébe, a Péter-Pál erődbe. Délután szabadidő, a város egyéni felfedezése, templom- és múzeumlátogatások. Vacsora, szállás az előző napi szállodában.
 
 
3. nap: Szentpétervár: Ermitázs
Reggeli a szállodában, délelőtt helyi idegenvezetővel látogatás a Téli Palotában található, világhírű Ermitázsba. Az elkápráztatóan fényűző lépcsőházak, termek sora 3 millió műtárgy kincsesháza (Rembrandt, Tiziano, francia impresszionisták stb.) Délután szabadprogram, vásárlási lehetőség, vagy hajókázás a város csatornáin. Vacsora, szállás az előző napi szállodában.
 
4. nap: Szentpétervár - Puskino
Reggeli a szállodában, majd félnapos kirándulás autóbusszal és helyi idegenvezetővel Puskinoba (Tsarskoye Selo), a cári faluba. Európa egyik leglátványosabb nyári rezidenciájának parkja és nagypalotája egyedülállóan gazdag és lenyűgözően szép mesterműve az orosz építészeti kultúrának, festményei, szobrai, kézműves munkái rabul ejtik a látogatót. Meglátogatjuk Nagy Katalin cárnő palotáját a világhírű borostyánszobával. Délután visszaérkezés Szentpétervárra, szabad program. Vacsora, majd transzfer a vasútállomásra és vonattal utazás Moszkvába, éjszakázás a vonaton, hálókocsikban.
 
5. nap: Moszkva
Érkezés Moszkvába, reggeli a vonaton, majd autóbuszos városnézés helyi idegenvezetővel a birodalom szívében, az izgalmas metropoliszban. A megszépült belváros, a Szófia-rakpart, a Vörös tér, a Boldog Vazul-Székesegyház tündöklő márványa és aranyozott hagymakupolái és még számtalan látnivaló vár ránk ezen a délelőttön. Délután megismerkedünk a moszkvai metróval, mely kétségtelenül a világ legszebben megépített és karbantartott állomásaival büszkélkedhet. Utazás a metrón és néhány különösen szép állomás megtekintése. Vacsora, szállás Moszkvában.
 
6. nap: Kreml
Reggeli a szállodában, majd helyi idegenvezetővel látogatás a Világörökséghez tartozó Kremlben. Kívülről megtekintjük a Nagy Kreml palotát, a Lázár templomot, a Nagy Iván harangtornyot, az Uszpenszkij, a Blagovescsenszkij és az Arkanglszkij székesegyházakat, illetve a Pátriárkák Palotáját. Délután a Tretyakov Képtár világhírű alkotásainak megtekintése. Vacsora, szállás Moszkvában.
 
 
7. nap: Moszkva - Serguiev Posad - Moszkva
Reggeli a szállodában, majd utazás Serguiev Posadba, a híres játékvárosba, ahol az első Matrioska baba készült. A város az ősi orosz ortodox egyház központjaként számos templommal, szent hellyel, kolostorral büszkélkedhet. Ezek egyikét, a Világörökséghez tartozó, XIV. századi Szentháromság - Szergij kolostort belülről is meglátogatjuk. Visszautazás Moszkvába, délután szabad program. Vacsora, szállás Moszkvában.
 
8. nap: Moszkva - Budapest (repülés)
Reggeli a szállodában, transzfer a repülőtérre, elrepülés Budapestre az Aeroflot menetrendszerinti járatával, érkezés a délelőtti órákban.
 
Utazási információk:  
   
Indulási időpontok: 2013. május 13.
Részvételi díj: 8 nap 237.900 Ft
Utazás:
repülővel
Szállás: 4*-os szállodák
Egyágyas felár: 59.900 Ft
Ellátás: büfé reggeli
   
Reptéri illeték:  kb. 45.000 Ft
Vízum: kb. 15.000 Ft
Stornó biztosítás:  3.330 Ft (Az alap részvételi díj 1,4 %-a)
Ajánlott borravalók:
3 EUR/fő/nap
   
Az ár tartalmazza:
repülőjegy
BBP biztosítás
közlekedés külön busszal, vonattal
elhelyezés: 4*-os szállodákban, 2 ágyas, fürdőszobás/zuhanyzós  szobákban, a vonaton másodosztályú, négyágyas hálókocsikban, büfé reggelikkel
magyar nyelvű idegenvezetés a helyszínen
   
Az ár nem tartalmazza: A belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (menü vacsorák), ezek a helyszíni szolgáltatóknak fizetendők.
Ára: kb. 175 EUR +/- 5%
   
Fontos tudnivalók:
Az Oroszország ékszerei körutazás minimum létszáma 20 fő. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal.
   
 
 

Felkeltettük érdeklődésed?
Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz, vagy le is foglalhatod az utazást:

 Úti cél: Oroszország ékszerei körutazás
 Időpont:
 Időtartam:
 Utazók száma:
 Fakultatív igény:
 Megjegyzés:
   
 Név:
 Cím:
 E-mail:
 Telefon:
   
 Útitárs neve:
 Cím:
 E-mail:
 Telefon:
   
 
 

 

ONLINE FOGLALÁS
Egzotikus látnivalók: Európai látnivalók: Utazás: Utazási szolgáltatások: független utazó
Argentína | Brazília | Peru Anglia | Ausztria | Belgium Delhi | Firenze | Helsinki Repülojegyek Impresszum
India | Japán | Kína Finnország | Franciaország Iguazu | Lhasa | London Külföldi szállás, hotelek Felhasználási feltételek
Kambodzsa | Vietnám Horvátország | Németország Machu Picchu | Párizs Utazási ajánlatok SiteMap
Egyiptom | Dél-Afrika Olaszország | Spanyolország Peking | Prága | Róma Üzleti utazás Partnerek

Képek: allposters.com - poszterméretben is vásárolhatóak
| Tilos e honlap bármely egészének vagy részletének a kiadó engedélye nélküli újraközlése.
fuggetlenutazo.com: külföldi utak, minden, ami utazás - független és folyamatosan frissített útleírások és útikalauzok, hasznos utazási tippek, hotel és szállás ajánlatok, repülőjegyek, online biztosítás – amire egy független utazónak a gondtalan utazás megtervezéséhez szügsége lehet…