Repülőjegyek

Repülőjegy kereső

Repülőjegy - Foglalj gyorsan, kényelmesen és megbízhatóan repülőjegyet a világ bármely tájára. Válogass a legkedvezőbb fapados és a klasszikus járatok között.

 

Repülőjegyfoglaló rendszerünk a nap bármely időpontjában, vagyis éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, s több mint 800 légitársaság ajánlatai közül válogatva állítja össze a számodra legmegfelelőbb és legolcsóbb kínálatokat.

 

Miután rátaláltál a legkedvezőbb ajánlatra, az online foglalási rendszer magyar nyelven lépésről lépése mutatja a teendőket.  

 

A foglalási rendszer azonnal tájékoztat a kiválasztott repülőút pontos részleteiről, az út áráról, az egyéb illetékekről, a járat(ok) számáról, az indulás időpontjairól, illetve az esedékes átszállásokkal kapcsolatos tudnivalókról.

 


Repülőjegyek

Repülőgép járatkövetés

Tipp - Itt követheted egy térképen, hol járnak épp a repülőgépek, járatszámok és földrészek szerint, valós időben.


Repülőjegyek

Reptéri poggyászok kisokosa

Tipp - Mire ügyelj normális esetben, ha nem csak egy nejlonzacskóval szállhatsz a fedélzetre...


Repülőjegyek

Repülőgépen: fedélzeti test- és agylazítás

Tipp - Íme néhány egyszerű gyakorlat, amely kényelmesebbé teheti az utat és csökkentheti a fedélzeti trombózis kialakulásának esélyét.


Repülőjegyek

Hova ülj a repülőgépen?

Tipp - Bárhogy is állsz a repüléshez, egy kényelmesebb és jó helyen lévő ülés sokat emelhet a komfortérzeteden – függetlenül attól, hogy a felhőkben és a tájban való gyönyörködéshez vagy a repülésfóbiád leküzdéséhez nyújt megfelelő hátteret.


Repülőjegyek

Hol és hogyan lehet jól aludni a repülőtéren?

Tipp - Repülőtéren aludni? Senki se vágyik rá. De ha rákényszerülsz, mutatjuk, melyik repulőtéren hol van a legnagyobb esélyed a nyugodt alvásra.


Repülőjegyek

Meseszép landolások

Top - A világ egészen mágikus képét mutatja egy sík ablaküvegen keresztül, a föld méltóságteljesen békésnek tűnik 1500 méter magasból, egy pilótafülkéből kitekintve… Nézd meg azt a panorámát, amit csak egy pilóta élhet át, landoláskor…