Tippek & toplisták

Utasbiztosítás online

Tipp - Az utasbiztosításban az a legjobb, ha feleslegesnek bizonyul. De csak utólag! Nem lehet elégszer ismételni: az útra kelés előtt köss betegbiztosítást. Kattints a képre! És kapsz 10 százalék kedvezményt.

 

Kattints a képre!

 

Partnerünk oldalán a nap 24 órájában - vagyis bármikor - köthetsz utazási biztosítást, többféle előnyös feltétel és módozat közül választva. És 10 százalék kedvezménnyel.  

 

 

Online utasbiztosítás

 

Partnerünk kalkulátorában a legnagyobb hazai utasbiztosítók által kínált több mint 100 utasbiztosítási konstrukció közül választhatod ki a számodra megfelelő terméket. A díjszámítás során megadhatod az úti célt és az utazás típusát annak érdekében, hogy azt a fedezetet választhasd ki, amire igazán szükséged lehet. Az egész kalkuláció nem tart tovább néhány percnél és ezzel bebiztosíthatod saját magad, családod, barátaid felhőtlen külföldi időtöltését.

 

Az online biztosításkötés során nem szükséges kinyomtatnod a kötvényt, hiszen megkapod emailben a kötvényszámmal és a biztosító assistance központjának telefonszámával együtt. Ezen a számon magyar nyelven bármely időpontban kérhetsz segítséget.

 

Most megajándékozunk Téged egy 10% díjkedvezményt biztosító kuponkóddal, amelyet a biztositas.hu oldalon tudsz beváltani az utasbiztosítási kalkulátorban, vagy ide kattintva. A kódot bármennyiszer felhasználhatod és tovább adhatod barátaidnak, családtagjaidnak.

 

A kód: FUGG-1234

 

Hogyan köss utasbiztosítást, mire ügyelj?

 

1. Ha nem engedheted meg magadnak, hogy utazási biztosítást köss, akkor nem engedheted meg magadnak az utazást sem…

 

2. A nyugatabbra fekvő országokban előszeretettel állítanak ki olyan magas számlát egy-egy betegellátást követően, hogy azt megpillantva a lábadozó utazó ismét ágynak esik - s visszakerül a bankszámlájának fosztogatóihoz.

 

3. Ne érd be a legolcsóbbal!  Vedd számításba, hogy egy alacsony egészségügyi baleseti ellátásra koncentráló biztosítás (és itt már milliókról van szó!) néhány orvosi beavatkozást követően kimerül. Partnerünk, a Biztosítás.HU oldalán az ár mellett összehasonlíthatod az egyes fedezeti összegeket is. Érdemes például a magas limitű vagy limit nélküli orvosi fedezetet választani. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az utasbiztosítás nem kizárólag balesetbiztosítás. Az összes termék tartalmaz poggyász biztosítást vagy más kiegészítőt.

 

4. Ma már a legtöbbi utasbiztosítási konstrukció tartalmaz jogvédelmi szolgáltatást is, ami többek között abban az esetben nyújt védelmet, ha véletlenül te okozol valamilyen kárt. Egy véletlen baleset és máris szükséged lehet rá…

 

5. Összegezve, lehet hogy pár ezer forinttal drágább az utazásod egy mindenre kiterjedő biztosítással, de hogy mekkora mázlid van a szerencsétlenségben, az ott és akkor derül ki – könyörtelenül és számokban kimutatva.

 

Kösd meg ⇒ utasbiztosításodat akár az indulásod napján bankkártyás fizetéssel!

 

Kedvezmény kódod: FUGG-1234

Betöltés...
(28)
Pozitív értékelés (28) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: